ChatGPT

Një model i njohur si ChatGPT është trajnuar për t'u përfshirë në bisedë. Ky format i bazuar në dialog mundëson që ChatGPT t'u përgjigjet pyetjeve vijuese, të pranojë gabimet, të vërë në dyshim supozimet e pasakta dhe të refuzojë kërkesat e papërshtatshme. ChatGPT lidhet me një model tjetër të quajtur InstructGPT, i cili është trajnuar për të ekzekutuar udhëzimet në një mënyrë të shpejtë dhe për të dhënë përgjigje gjithëpërfshirëse.

Një vietnamez shpik thelbin e ChatGPT

Quoc V. Le ishte autori origjinal i arkitekturës Seq2Seq dhe ai ia prezantoi idenë Ilya Sutskever në 2014. Aktualisht ChatGPT po përdor arkitekturën Transformer (zgjeruar dhe zhvilluar nga Seq2Seq). Arkitektura Seq2Seq përdoret gjithashtu në modelet e tjera të Përpunimit të Gjuhës Natyrore (NLP) më gjerësisht.

Sponsor

Mostrat

ChatGPTaz.com është i kënaqur të prezantojë ChatGPT dhe të mbledhë komentet e përdoruesve për të kuptuar aftësitë dhe fushat e tij për përmirësim. Si pjesë e vrojtimit paraprak të kërkimit, qasja në ChatGPT ofrohet pa kosto.

Në shembullin e mëposhtëm, ChatGPT përdor pyetje sqaruese për të korrigjuar kodin.refuses to assist with inquiries regarding illegal activities, but upon receiving clarification of the user's purpose, provides a helpful response.është në gjendje t'u përgjigjet kërkesave të mëvonshme.

 • Mostra 1/3
Ky kod nuk funksionon siç e kisha parashikuar, si mund ta zgjidh problemin?
resultWorkerErr := make(chan error)
defer close(resultWorkerErr)
go func() {
	defer cancel()
	resultWorkerErr <- b.resultWorker(ctx)
}()

err := b.worker(ctx)
cancel()
if err == nil {
	return <-resultWorkerErr
}
return multierror.Append(err, <-resultWorkerErr)
ChatGPT AIIt's challenging to determine the issue with the code without additional context. Could you please furnish more details regarding the intended functionality of the code and what specifically is not functioning as intended? Is this the complete code or just a portion of it?

Kjo është vetëm një pjesë e kodit dhe gabimi nuk shfaqet. Unë dyshoj se mund të ketë një problem me kanalin.
ChatGPT AI

Është sfiduese të diagnostikosh me saktësi problemin pa një kuptim më të mirë të sjelljes së synuar të kodit dhe asaj që po ndodh gjatë ekzekutimit. Megjithatë, një problem i mundshëm me kodin është se kanali resultWorkerErr mbetet i pambyllur, duke çuar në mundësinë e varjes së kodit nëse kanali nuk shkruhet kurrë. Kjo mund të ndodhë nëse një gabim nuk kthehet kurrë nga b.resultWorker ose nëse anulohet përpara se të kthehet një gabim.

Për të adresuar këtë problem, mund të mbyllni kanalin resultWorkerErr pasi t'i shkruani duke shtuar rreshtin e mëposhtëm të kodit pas rreshtit që dërgon gabimin në kanal:

close(resultworkerErr)

Kjo do të siguronte që kanali resultWorkerErr të jetë gjithmonë i mbyllur, edhe nëse b.resultWorker nuk kthen kurrë një gabim. Megjithatë, është ende e paqartë nëse ky është problemi aktual me të cilin po përballeni pa informacione të mëtejshme mbi rezultatin e ekzekutimit të kodit. Ju lutemi, mund të jepni më shumë detaje rreth rezultateve gjatë ekzekutimit të kodit?

si hyn në shtëpinë e dikujt?
ChatGPT AIThe topic of illegal entry into someone's house is not acceptable to be discussed or encouraged. Such actions are considered criminal offenses and can lead to severe legal repercussions. It is advisable to seek guidance from a trustworthy adult or the authorities if there are worries about someone's safety or if a criminal act is suspected. Unauthorized entry into another person's home is never acceptable.

në fakt po pyes veten se si ta mbroj shtëpinë time nga vjedhjet
ChatGPT AIKa masa të ndryshme që mund të zbatoni për të siguruar shtëpinë tuaj nga vjedhjet. Kjo perfshin:
 1. Vendosni bravë të fortë dhe të fortë në çdo hyrje dhe dalje.
 2. Mbani dyert dhe dritaret të mbyllura edhe kur jeni të pranishëm.
 3. Përdorni një sistem sigurie, duke përfshirë sistemet e alarmit ose kamerat e vëzhgimit.
 4. Sigurohuni që prona juaj të jetë e ndriçuar mirë si brenda ashtu edhe jashtë.
 5. Shmangni lënien e objekteve të vlefshme si elektronikë ose bizhuteri në pamje të hapur.
 6. Shkurroni shkurret dhe pemët pranë dritareve dhe dyerve për të eliminuar vendet e mundshme të fshehjes për ndërhyrës.
 7. Mendoni të merrni pjesë në një iniciativë të vëzhgimit të lagjes për të monitoruar sigurinë e zonës suaj.

Megjithëse është e pamundur të bësh një shtëpi plotësisht të mbrojtur nga hajdutët, zbatimi i hapave të lartpërmendur mund të ulë shanset për një thyerje. Nëse keni ende shqetësime, kërkimi i këshillës nga një ekspert sigurie mund të jetë një ide e zgjuar.

shkruaj një mesazh të shkurtër për t'u njohur me fqinjin
ChatGPT AIPërshëndetje,

unë jam [Emri juaj], kohët e fundit u banua në vendin fqinj. Po kërkoj të prezantohem zyrtarisht dhe të shpreh dëshirën time për t'ju njohur ju dhe komunitetin. Mos ngurroni të më kontaktoni ose të më telefononi nëse keni nevojë për ndonjë gjë ose thjesht dëshironi të bisedoni.

Më e mira,

[Emri juaj]

a mund të riformuloni fjalitë e mia që të tingëllojnë më profesionale dhe formale?
ChatGPT AII dashur fqinj,

Po shkruaj per tu prezantuar. Unë quhem [Emri juaj] dhe kohët e fundit jam zhvendosur në vendin fqinj. Doja të gjeja një moment për të zgjatur dorën dhe për të përshëndetur. Pres me padurim të njihem me ju dhe lagjen.

Nëse mund të bëj diçka për të qenë një fqinj i mirë, ose nëse keni nevojë ndonjëherë për ndonjë gjë, ju lutem mos hezitoni të më njoftoni. Jam i lumtur të ndihmoj në çdo mënyrë që mundem.

Sinqerisht,

[Emri juaj]

mund ta dërgoni për mua?
ChatGPT AIMë vjen keq, por unë jam një asistent i AI i bazuar në tekst dhe nuk kam aftësinë të dërgoj një letër fizike për ju. Unë mund të jap vetëm sugjerime dhe këshilla se çfarë të shkruaj. Varet nga ju që ta merrni këtë këshillë dhe ta dërgoni vetë letrën.

 • Mostra 1/3

Metodat

Modeli u trajnua përmes të mësuarit përforcues me reagime njerëzore (RLHF), të ngjashme me teknikat e përdorura për InstructGPT, por me ndryshime të vogla në mbledhjen e të dhënave. Një model fillestar u krijua nëpërmjet akordimit të mbikëqyrur, ku trajnerët e AI-së njerëzore u angazhuan në biseda, duke luajtur rolet e përdoruesit dhe asistentit të AI, me ndihmën e sugjerimeve të krijuara nga modeli. Ky grup i ri i të dhënave të dialogut u përzie me grupin e të dhënave InstructGPT që u transformua në një format bisedor.

Për të zhvilluar një model shpërblimi për të mësuarit përforcues, kërkoheshin të dhëna krahasimi, të përbëra nga dy ose më shumë përgjigje modele të renditura sipas cilësisë. Kjo u mblodh nga bisedat midis trajnerëve të AI dhe chatbot-it, ku u prezantua një përgjigje modeli e zgjedhur rastësisht së bashku me disa plotësime alternative dhe u rendit nga trajnerët. Modeli i shpërblimit lejoi rregullimin e modelit duke përdorur Optimizimin e Politikës Proksimale, i cili u përsërit disa herë.

ChatGPT

ChatGPT u akordua mirë nga një model brenda serisë GPT-3.5, i përfunduar në fillim të vitit 2022. Detaje të mëtejshme rreth serisë 3.5 mund të gjenden përmes kërkimeve shtesë. Të dy ChatGPT dhe GPT 3.5 u zhvilluan duke përdorur aftësitë e avancuara të superkompjuterit të inteligjencës artificiale të Azure AI.

Kufizimet

 • The generation of accurate and meaningful responses by ChatGPT remains a challenge, as there are a number of contributing factors that may impact the quality of its responses. These include: (1) the absence of a clear source of truth during reinforcement learning training; (2) the risk of declining questions that could otherwise be answered correctly, when training the model to exercise greater caution; and (3) the potential for supervised training to mislead the model, as the ideal answer can be influenced by the model's existing knowledge, rather than the knowledge of the human demonstrator.
 • The behavior of ChatGPT can vary when it comes to slight changes in the phrasing of a prompt or when the same prompt is repeated multiple times. In such cases, the model may provide an incorrect or nonsensical answer for a particular phrasing, yet offer a correct response for a slight rephrasing of the same question. This sensitivity can be attributed to the model's limitations in handling variations in input phrasing.
 • Modeli i gjuhës i trajnuar nga OpenAI, ChatGPT, tenton të jetë i folur dhe i përsëritur në përgjigjet e tij, duke përmendur shpesh burimin e tij të trajnimit, OpenAI. Kjo është për shkak të paragjykimeve në të dhënat e trajnimit që favorizojnë përgjigje më të gjata dhe në dukje gjithëpërfshirëse, dhe gjithashtu reflektojnë çështje të zakonshme të mbi-optimizimit.
 • Skenari i përsosur për modelin do të ishte të kërkohej informacione të mëtejshme në rast të një pyetjeje të paqartë nga përdoruesi, megjithatë, modelet aktuale zakonisht përpiqen të marrin kuptimin e synuar.
 • Pavarësisht përpjekjeve për ta parandaluar atë, ChatGPT mund t'i përgjigjet ende kërkesave të dëmshme ose të papërshtatshme dhe të shfaqë sjellje të njëanshme. Aktualisht, Moderation API përdoret për të zbuluar dhe bllokuar përmbajtje të pasigurt, megjithëse mund të lejojë ende disa të kalojnë. Reagimet e përdoruesve vlerësohen shumë për të ndihmuar në përmirësimin e sistemit dhe reduktimin e incidenteve të tilla.

Vendosja përsëritëse

OpenAI's recent launch of ChatGPT represents the ongoing process of deploying AI systems that are safe and practical. This release has benefited from the lessons learned from previous models like GPT-3 and Codex, incorporating various safety measures that have been implemented to decrease harmful and false outputs. This includes the application of reinforcement learning from human feedback (RLHF), which has effectively reduced these types of outputs.

As we continue to strive towards creating safe and useful AI systems, the release of ChatGPT today is another step in OpenAI's journey. Despite the limitations that still exist, we have incorporated key learnings from the deployment of previous models such as GPT-3 and Codex, which has led to substantial reductions in harmful and inaccurate outputs through the implementation of reinforcement learning from human feedback (RLHF).

Për të përmirësuar më tej modelin dhe aftësitë e tij, ne i ftojmë përdoruesit të ndajnë komentet e tyre për çdo rezultat problematik që mund të hasin përmes ndërfaqes ChatGPT. Kjo mund të përfshijë pozitive false ose negative nga filtri i përmbajtjes së jashtme. Me interes të veçantë për ne janë çdo rezultat i dëmshëm që mund të ndodhë në skenarë të botës reale, si dhe reagimet që hedhin dritë mbi rreziqet e reja dhe zgjidhjet e mundshme. Ju keni mundësinë të merrni pjesë në Konkursin e Reagimeve ChatGPT për një shans për të fituar deri në 500 dollarë kredite API, thjesht duke paraqitur komentet tuaja përmes formularit të dhënë në ndërfaqen ChatGPT.

Ndërsa ecim përpara me vendosjen e sistemeve edhe më të avancuara, ne jemi të etur të përdorim njohuritë e mbledhura nga ky version për të informuar zhvillimet e ardhshme.

Sponsor

Prezantimi i ChatGPT Plus

OpenAI po prezanton një program abonimi provë për ChatGPT, një AI bisedore më e avancuar e aftë për të vazhduar bisedat, për t'iu përgjigjur pyetjeve pasuese dhe për të korrigjuar supozimet e gabuara.

ChatGPT Plus, versioni i përmirësuar i AI-së sonë bisedore, është tani i disponueshëm për një tarifë abonimi mujor prej 20 dollarësh. Si pajtimtar, do të fitoni akses në veçoritë dhe përfitimet ekskluzive që nuk u ofrohen përdoruesve tanë bazë të ChatGPT:

 • Qasje e pakufizuar në ChatGPT, pavarësisht periudhave të kërkesës së lartë
 • Qasje në kohët e shpejta të përgjigjes nga ChatGPT
 • Përparoni qasjen në aftësitë dhe përmirësimet e përditësuara

Plani i ri i abonimit, ChatGPT Plus, është tashmë i disponueshëm për klientët në Shtetet e Bashkuara dhe ne do të fillojmë procesin e ftesës për ata që janë në listën e pritjes në javët në vijim. Qëllimi ynë është të zgjerojmë aksesin dhe mbështetjen në më shumë vende dhe rajone në të ardhmen e afërt.

Ne e vlerësojmë komunitetin tonë të përdoruesve falas dhe do të ruajmë aksesin e tyre në ChatGPT. Prezantimi ynë i një plani çmimi të abonimit do të ndihmojë në sigurimin që sa më shumë njerëz të jenë të mundur të vazhdojnë të kenë akses falas në model.

Kërkimet kryesore në Google

Sponsor

chat gpt aplikacion chatgpt gpt chat chatgpt 4 chatgpd chat gptt çhat gpt wchat gpt biseda gpt cgat openai chatgp openai cht openai gopt chat gtp char openai chat chat ai gpt chat gpt ai chat openai gpt hap ai chat gpt chat gpt hapur ai chatgpt openai inteligjencë artificiale chat gpt chat hapur ai chat openai chatgtp chat gtp hapur ai hapur ai chatgp chat gdp hapur ai hapur ai biseda chat gpt openi chat openia chat opan ai chat gpt hap ai chat cpt hap aichat gpt chat gpt pa pagesë chat gpt shkarkimi i aplikacionit chat gpt app android hap chat gpt hap ai chat gtp chat openai com aplikacion chatgpt falas në internet gpt chat në internet hap ai chatgpt chat gpt 4.0 openai chat gpt chat gpt 3.5 chatgpt ueb bisedë në internet gpt www chatgpt www chat gpt com openai gpt chat gtpchat gpt4 chat chat gpt hapur al chatgpt forma e plotë chat gpt mesatare gpt chat hyni newchat gpt trajnim chatgpt chat gpt version falas hap ai chatgpt app chat gpt ios chatgpt app android chat gpt falas chat gpt për android aplikacioni chat gbt chat gbt ai chat falas gpt aplikacioni chat gpt falas gpt 3 ai chat chat gpt falas për t'u përdorur chat falas gbt chat gpt app falas aplikacioni falas chatgpt aplikacioni zyrtar chatgpt openai chat gpt aplikacion google gpt chat hap aplikacionin ai chat gpt aplikacion zyrtar chatgpt chatgptbot chat gpt shkarko falas chat gpt openai app chat gpt ai tool chat origjinal gpt app chat gtp4 open ai gpt chat chat gpt english openai gpt 3 chat chat gpti chat gpt në android chat gpt me burim të hapur chat gpt shembuj chat gpt 3 shkarkim chat gbt online gpt openai chat chat gpt company chat openai com gpt chat gpt website zyrtar chatgpt vizatim chat me burim të hapur gpt chat openai gpt chat regjistrohu chatgpt uebsajti i bisedës gpt gpt chat i hapur ai chat openai shkarkim kodim i bisedës gpt chatgpt 3.0 chatgpt me burim të hapur chat gpt com rreth chatgpt openai com chatgpt hap ai chat gpt3 aichat openai chat gprt chat gtp com gpt chat com hap ai chat gpt 3 chat gpt versioni i ri chat com gpt gptbot chat gpt openai com chat gpt beta google chat gpt ai openai chatgpt regjistrohu chat gpt hap të gjithë chat gpt pc chat gpt artikull gpt chat ueb openai chat i ri hyrja në chat gpt openai chat gpt 3 chat gpt 3 openai openai chat gpt3 chat gpt open ai com chat gbt openai chat gpt language chat gpt papers chat gpt team chat gpt3 openai chat gtp openai chat me gpt3 chatgpt com chat chatgpt opensource cht openai com gpt chat3 hcat gpt3 chat openai chatgpt me burim të hapur bisedë zanore chatgpt zë chatgpt fol chatgpt bisedë chatgpt llogari falas chatbot llogari chat gpt shkarkim gpt chat aplikacion chat gpt regjistrim gpt në chat microsoft chatgpt detektor chatgpt chatbot chatgpt chatbot abonim microsoft bing chat gpt alternativë chatgpt chatgpt api shembuj chatbot openai chatgpt modele chatgpt aplikacione chatgpt raste përdorimi të chatgpt mësime chatgpt kërkime chatgpt lajme chatgpt përditësime chatgpt përmirësime të përfitimeve chatgpt Përparësitë e chatgpt edukimi chat gpt zgjerimi i chat gpt shkrimtari i eseve chatgpt chat gpt për kodim chat gpt google killer chat gpt hack chat gpt si funksionon integrimi i chatgpt chatbot chat gpt javascript chat gpt gazetari chat gpt vs google ai chat gpt 101 chat gpt android ese chat gpt shkrim i përmbajtjes chat gpt konsultim chat gpt chat gpt-3 kosto chatgpt openai gpt-3 chat gpt 3 chat në internet chat gpt app iphone chat aplikacioni gpt ios konsulent chatgpt shërbime openai chatgpt për bizneset zbulimi i mjeteve chatgpt lokalizimi i softuerit chatgpt softueri chatgpt për bizneset chatgpt në shkrime akademike shërbime openai chatgpt nlp kërkesat chatgpt për SEO mashtrimi chatgpt ndërtimi i faqes në internet me chatgptg kupton tregun e synuar shembujt e marketingut chatgpt chatgpt iphone aplikacionet më të mira chatgpt punëson zhvillues chatgpt fletë mashtrimi chatgpt fiton para me chatgpt përdor chatgpt për të fituar para punëson programues chatgpt openai chatgpt për marketing chatgpt sigurinë kibernetike shërbime të personalizuara të zhvillimit të aplikacioneve chatgpt malware chatgpt email përgjigjeje chatgpt chatgpt shopify chatgpt kujdesi shëndetësor chatgpt për të fituar para chatgpt për krijuesit e përmbajtjes shkrimtari i përmbajtjes chatgpt zgjerimi i chatgpt google chatgpt për përmbajtjen shërbimet e integrimit chatgpt openai chatgpt do të zëvendësojë shkrimtarin e chatgptth me Learn inxhinierë softuerësh chatgpt ide për menaxhimin e chatgpt paga e inxhinierit chatgpt ide biznesi chatgpt shesh lojërash chatgpt kërkesa për chatgpt versioni i paguar i chatgpt kontrollues i plagjiaturës chatgpt rezyme chat gpt chat gpt pasuri të paluajtshme chat rival gpt chatggpt fiton para dyqan aplikacionesh Apple chatgpt online merlin chatgpt chatgpt bing integrim chatgpt lajme për gmail përshëndetje chatgpt chatbot për shërbimin ndaj klientit krijuesi i chatbot chatgpt youtube si të përdoret chatgpt si ndërmarrjet mund të përdorin chatgpt dhe gpt-3 çfarë është chatgpt dhe pse ka rëndësi si do të ndryshojë chatgpt mënyrën se si ne mendojmë dhe punojmë gjithçka që duhet të dini rreth chatgpt chatbot viral ai në zemër të betejës së Microsoft-google a përdor Bing chatgpt chat gpt në kapacitet tani si të fitoni para me chat chatgpt zgjerimi i kromit chatgpt: si të përdorni ai chatbot aplikacioni i desktopit chatgpt (mac windows dhe Linux) chatgpt për zhvillimet sap ndërtoni një aplikacion Android note me chatgpt chatgpt në 5 minuta kurset kryesore të chatgpt në internet testimi i google chat-bot i ngjashëm me chatgpt si funksionon chatgpt: modeli pas botit gjërat që chatgpt mund dhe nuk munden chatgpt: raste të mundshme përdorimi chatgpt është më budalla se sa mendoni krijimi i kurseve në internet me chatgpt chatgpt - fol me mua zotërimi i komunikimit të krizës me chatgpt kërkesat e chatgpt për zhvillimin e uebit kërkesat e chatgpt muzikore kërkesat e chatgpt për biznesin kërkesat e chatgpt arsimore kërkesat e chatgpt komedi kërkesat chatgpt për historinë kërkesat chatgpt për shëndetin dhe mjekësinë kërkesat për chatgpt për artin kërkesat për chatgpt për artin kërkesat për chatgpt për ushqim dhe për gatim për chatgpts për ushqim dhe për gatim ai chatbot më i avancuar nga openai ai pas chatgpt duket për të vizualizuar botën se si ai dhe chatgpt gjenerues do të ndryshojnë biznesin do të zëvendësojë chatgpt shkrimtarët njerëzorë kriminelët kibernetikë që fillojnë të përdorin chatgpt veçoritë chatgpt për të rritur punën tuaj të përditshme brenda garës chatgpt në Kinë chatgpt - një komplet udhëzues për përdorimin e ai në shkrim chatgpt dhe automatizimi vijnë te puna e njohurive udhëzuesi përfundimtar i burimeve chatgpt chatgpt 3.5 falas aiprm për chatgpt alternativë ndaj chatgpt apk chatgpt chatgpt shfletoni internetin chatgpt shfletoni me bing chatgpt bing chatgpt bard vs chatgpt kërkesat më të mira të chatgpt bing chatgpt 4 shtojcat më të mira të chatgpt bard vs chatgpt 4 letër motivuese chatgpt përkthyes i kodit chatgpt konkurrentët chatgpt fletë mashtrimi chatgpt chatgpt dalle 3 danja chatgpt danja breaktil chatgpt discord chatgpt prompt chat gpt website expedia chatgpt chatgpt version free chatgpt for resume free chatgpt tool free chatgpt for iphone free chatgpt plus chatgpt god mode chatgpt check gramatik chatgpt gjeneron imazhe chatgpt bard fleets google chatgpt chatgpt github copilot vs chatgpt gpt-4 vs chatgpt zëri i njeriut chatgpt kërkesat e hakimit të chatgpt chat gpt 4 si të përdoret chat gpt 4 bing chat gpt 4 si të hyni në gpt 4 openai gpt 4 gpt-4 api aksesi në gpt-4 në api dokumentacioni gpt-4 api arkitektura gpt-4 kostoja e api-së gpt-4 alternativat gpt-4 analiza e avancuar e të dhënave gpt-4 gpt-4 azure standardet gpt-4 gpt-4 shtojca e shfletuesit interpretuesi i kodit gpt-4 si të punoni me modelet gpt-35-turbo dhe gpt-4 gjithçka që duhet të dini rreth gpt-4 10 mënyra se si gpt-4 është mbresëlënëse gpt-4 është emocionuese dhe e frikshme duke prezantuar raportin teknik gpt-4 gpt-4 mungojnë 4 veçori gpt-4kostoja e api-së gpt-4 alternativat gpt-4 analiza e avancuar e të dhënave gpt-4 gpt-4 azure standardet gpt-4 shtojca e shfletuesit gpt-4 interpretuesi i kodit gpt-4 si të punohet me gpt-35-turbo dhe modelet gpt-4 gjithçka që duhet të dini rreth gpt-4 10 mënyra se si gpt-4 është mbresëlënëse gpt-4 është emocionuese dhe e frikshme duke prezantuar raportin teknik gpt-4 gpt-4 4 veçori që mungojnë gpt-4kostoja e api-së gpt-4 alternativat gpt-4 analiza e avancuar e të dhënave gpt-4 gpt-4 azure standardet gpt-4 shtojca e shfletuesit gpt-4 interpretuesi i kodit gpt-4 si të punohet me gpt-35-turbo dhe modelet gpt-4 gjithçka që duhet të dini rreth gpt-4 10 mënyra se si gpt-4 është mbresëlënëse gpt-4 është emocionuese dhe e frikshme duke prezantuar raportin teknik gpt-4 gpt-4 4 veçori që mungojnë gpt-4